Още един кечистът-член на творчески екип търси затваря!

68

Редица рестлеров в WWE напуска компанията или планират да напуснат фирмата. Разбира се, това не е добре за компанията. Талантливи борци и членове на екипа в WWE да им помогне да генерират пари. Продажбата да се бори и събития ППВ на WWE генерира милиони долари всяка година. Именно затова, те са все още най-успешното популяризиране на реслингу. В продължение на много години, те са запазили себе си на върха на световната борба.

За съжаление, Дейв Шилинг просто да си тръгне от рестлинга. Той е бил член на творчески екип рестлинга. PWInsider съобщава, че Дейв е прекарал 2 месеца в WWE. Дейв е бил включен в белина отчет на няколко пъти, Пазач, порока и Грантланд. Дийн Маленко и наскоро се пенсионира от рестлинга.

В WWE прави няколко промени зад кулисите. Те наскоро са закупили услуги Шейн Хелмс, Sonjay Дът, Шон Daivari,AbyssandJeff Джарет. Тези хора ще бъдат производителите рестлинга.

Въпреки, че ние не знаем, защо Дейв всъщност е оставил в WWE, той е автор на няколко туитове, които могат да посочат, защо той си отиде. Той каза нещо, за да не знае, че означава борба.

Ето какво той е написал в своя „Туитър“:

Тук съм писал за разговор за това, което се нарича рестлинг. https://www.theringer.com/2019/4/25/18514597/how-bray-wyatt-went-from-cult-leader-to-mr-rogers-wwe

Честно казано, това е първият чувал Съм за тази борба, но тя изглежда интересна.

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.