Брей Уайът се извини на Крис Джерико

84

Брей Уайът вече смених гиммик и сега е много колоритен трик. По-рано той беше много тъмен и мрачен характер. Той е бил известен като Яде Свята, тя е нещо като Гробаря в това отношение. Отмъщението на уайът представи на семейство Уайът, който е един от най-доминиращите групи в историята на рестлинга.

Новото му шоу светулки Весел дом представлява усукана детски предавания. Тъй като по сюжет той е оставил тъмното минало зад гърба си, в момента, се извини на всички Битката звезди за всичко лошо, което той е направил за тях в миналото. Тази седмица той се извини на Крис Джерико. Ерихон в момента всички в елита на кеча суперзвезда, и той ще се бори Кени Омега в Сроа двойно нищо pay-per-view събития.

Отмъщението на уайът се извини на Ерихон, на всички разпри, което той е направил в Ерихон и семейството му мине. Той също така благодари на Джерико, за техния мач на NXT през 2013 година. Отмъщението на уайът, заяви, че неговата мач на NXT беше този, който го поставя в центъра на вниманието.

Първото му съобщение прочетох:

Искам официално да се извиня на @IAmJericho за възбудата, аз един път ще го поставя и неговото семейство. И благодаря му за спомени [описание: 🐍] . Ние няма да забравим, че това е мач между него и моя стар тяло, които поставят NXT в центъра на вниманието! Yowie Доста Фантастично!! Това, което казвате maaaan? Приятели завинаги?

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.