Brock Lesnar може да кешира на SSD

114

Brock Lesnar в момента е един от WWEs най-ценното имущество. Той е бивш шампион на UFC и един от най-успешните рестлеров в WWE, който е преместен във ВМА. Brock Lesnar все още непълно работно време е борец и повечето борци в WWE не го обичат за това. Той все още е много добре платени за участие кечистът.

Това е вероятно, че Lesnar ще пари пари в банката портфейл в WWE супер събитие битки. Събитието ще се проведе в Саудитска Арабия на 7 юни. Той може да се натъкне на Сет Ролинс на WWE универсално име.

Lesnar трябва да се появи на Raw в понеделник и се говори за пари в решението. Той също така може да се върна за последен път, преди супер събитие битки. Че на Raw ще се проведе на 3 юни, според доклад на Дейв Мельтцера от борбата Радио наблюдател. Мелцер се съобщава, че след работа в случай на битки, Lesnar може да напусне WWE и ще се завърне през август.

Исках в WWE Сет Ролинс в лице Lesnar в Саудитска Арабия, тъй като ги мач на Рестлмании 35. Това е напълно възможно, че мачът ще се проведе пореден мач и Lesnar не можете да използвате портфейла си.

Някои хора смятат, че Lesnar може брой в лицето на Кофи Кингстън, който е действащия шампион на WWE. Въпреки това, Кофи Кингстън е планиран за лице Дольфа срещу в случай на битки.

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.