Крис Джерико на Двойно или нищо

361

Всички елитни битки или нищо събитието ще се състои в MGM Grand Garden arena в Лас Вегас. Крис Джерико ще се бори с Кени Омега на събитието. Победителят от мача ще получи шанс да се бори за световната титла АУАКС. Победителят в Битката Казино Роял ще се превърне в друг претендент за световната титла АУАКС.

Крис Джерико и наскоро пусна видео. На видео пръстен пуска заедно и почвата. Джерико разказа за предишния мач с Кени Омега видео. Той загуби Кени Омегу миналата година профила на NJPW. Той заяви, че загубите са все още загрижени за него и до ден днешен.

Не само Кени и аз да се разруши къщата, имах един от най-големите мачове в кариерата ми – каза Ерихон. Но аз съм загубил. Толкова добре, колкото аз съм все пак на комар на Кени Омега. И всеки ден от 4 януари 2018 г. мислех си и внимателна и се чудех какво би се случило, ако ме уби Кени Омега? Как загубих Кени Омега с почти 30 годишен опит по целия свят, 40 титли на името ми, шест пъти е печелил шампион на света първия в историята на абсолютен шампион. Как загубих Кени Омега? Аз си мислех за това, аз погледнах го и аз гледах този мач отново и отново. Аз не мисля, че имах добър нощен сън, тъй като.

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.