Коди Роудс и Young Bucks коментират WWE

242

Проведе Вечер с Коуди пари, организирано Алекс Marvez, в Starrcast втори. Групата казва за различни теми и направили снимки на WWE. Това е показано на фите и щеше да бъде част от Starrcast втори 4-дневен уикенд първоначално мине.

Да ги пита за това, че титли АУАКС ще означава в АУАКС и как те искат да направят титли АУАКС е изключително ценен. Ник Джаксън отговори на въпроса и стреля по ДВЕ, като каза, че титли в тази промоция, нямат никакъв смисъл. Джаксън е говорил за титлата 24/7 и заяви, че в WWE е бил принуден да се създаде мрежа от САЩ оказват натиск върху тях. Титла бе въведено за подобряване на третия час рейтинги на шоуто. Мик Фоли беше този, който разкри името на народа на последния епизод на Raw.

Просто гледате в WWE продукт, Ник започна. В този момент титли не означават нищо. Ние искаме да сложим престижа на в-шампиони сме. Не щяха да имат колан 24/7. Щяха да имат заглавия, обаче, и знаеш ли какво? Ако в женски шампион, който може да се превърне в основното събитие. Ако го тагове първенство мач, който може да се превърне в основното събитие. Ние искаме за всяко име означава като на световно първенство.

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.