Коди Роудс Получава Търговска Марка Отрече

46

Коди Роудс е един от изпълнителните заместник-председателите на всички елитни борба. Всички елитни борба-това е съвсем нов стартиращи борба. Си спонсор е Шахийд Хан, който е милиардер. Шахиды нетната стойност повече от Винс Макмеън. Според множество доклади, WWE го притеснява стартиране на всички елитни борба.

В WWE смятат, че всички елитни борбата ще се конкурират с него, както и да го подпише, борци. Доста рестлеров в WWE, са заинтересовани от присъединяване на АУАКС.

Коди Роудс подава баш търговска марка на плажа. Марката е бил първоначално отхвърлен патентни и търговски марки на САЩ. Те смятат, че търговска марка може да предизвика недоумение как в WWE е търговска марка на bash, който беше стар pay-per-view.

Коди Роудс исках Дъсти Родос, за да бъде търговска марка както впрочем и САЩ също първоначално се отказал от това. Дъсти Роудс, изглежда, много прилича на Дъстин Родеса, което е търговска марка, регистрирана на Дъстин Раннелс, който Коуди Роудс реалния живот.

Други заявки за търговски марки, които не са били одобрени от САЩ включват в ночлежке шума, BattleBowl, Американски кошмар, на американската мечта, и принц борба.

АУАКС и WWE най-вероятно ще донесе някакъв период в понеделник през нощта война обратно. Няма съмнение, че повечето служители в WWE много добре знаем, че АУАКС има пари, необходими за отдаване под наем на всякакъв борец.

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.