Коуди Роудс за ТЕЛЕВИЗИОННИ предавания на AEW

138

Коди Роудс е един от изпълнителните заместник-председателите на всички елитни борба. Той е един от най-известните инди рестлеров на света, преди той събра всички елитни борба. Всички елитни борба-това е съвсем нов стартиращи борба, но тя не е подкрепена милиардер Шахийд Хан.

АУАКС ще проведе първия си плати за преглед на събития се нарича “ двойно или нищо в Лас Вегас. Коди Роудс се планира да се справят с реалния живот, Дъстин Родес по време на събитието. Дъстин Роудс е Голдаст в WWE.

Крис ван Влит говори с Коуди Роудс преди мача да се говори за Сроа ТЕЛЕВИЗИОННИ предавания. АУАКС обяви по-рано този месец, че ще си сътрудничат с TNT до етер седмични телевизионни предавания Сроа. Родос заяви, че шоуто ще бъде турнета по време на интервю.

Наистина най-вероятно шоуто ще бъде два часа, заяви Родос. Това сладко място. От гледна точка на отчетите, ще знае, може би в следващите няколко месеца точно, и това ще бъде едно отлично място за да бъдат в най-гледаното време на TNT, те наистина ни рамкирани. Сега youve, за да отида да постави камбана камбана и спортно-ориентирани. Друго нещо, което е наистина страхотно-това можете да разберете на пазара, където щяха всички наоколо, той не щеше да бъде нещо, което просто е, разположени на едно място.

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.