Коуди Роудс за връзка с WWE

224

Коди Роудс бивш кечистът WWE. Той в момента е един от изпълнителните заместник-председателите на всички елитни борба. Тя се превърна в една от най-популярните инди рестлеров на света след като той си тръгна от WWE и започна да се бори на инди верига. Той се бореше за различни промоции до пристигането на всички елитни борба.

В WWE не ми харесва елита борба и нейното пристигане. Според различни източници, в WWE се притеснява за AEW с подкрепата на милиардера. АУАКС има пари, е длъжен да се подпише на всяка кечистът WWE, който иска да напусне компанията и да се присъединят към АУАКС.

Крис Ван Влиет интервю Коуди Роудс преди мача с Дъстин Родес. Крис говори с него за това, Коуди все още в добри отношения с WWE.

Аз мисля, че правя, но рассветает за мен е, че аз най-вероятно няма да има този смисъл, каза Родос. Аз мисля, че ние досега. Аз там научих много, имах отличен време, аз срещнах моята жена, и аз също трябва да се борят едни от най-добрите. TheUndertakerwas още е доста активен, аз трябва да съм там с лице.Шон Michaelswas активен, аз трябва да съм там с Шон и самият ловец. Но аз не знам, може би аз не съм много добре приет. Ние като винаги е враг, аз и семейството ми.

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.