Darren Young относно контузията му от Фин Балор

117

Дарън Йънг е първият кечистът WWE, за да излезе публично. Ето как той стана толкова известен! Той е първият професионален боец, за да го направи. Други борци записани също, но те не са работили за WWE или всеки друг голям напредък от борбата.

Darren Young е искал да бъде най-добрият човек в WWE. Той говори за него с борбата Инк. и заяви, че той е бил след WWE издаде, че е изключително тъжно. Той също така заяви, че Фин Балор косвено боли го за оране цвят на ЛГБТ в 2017 година на Рестлмании. Той искаше възможност да представят ЛГБТ общността и заяви, че WWE няма да позволи. Ето какво каза той:

Когато бях освободен през 2017 г., ми беше трудно, а не за освобождаване, а за повече от половин година, на открито, в ЛГБТ цветовете са обвивката на моят добър приятел, директен съюзник, Фин Балор, чийто страхотен борец, невероятен талант и добър човек. Но аз бях много разочарован, защото защо не ми позволи да те прегърна цветя, когато бях още с компания? Защо не ми позволи да покажа моята гордост и всички други добри неща?

Аз плаках като дете, честно. Аз бях просто аз съм бил просто смазан, че аз дори не е бил поканен на тържество, на тази Рестлмании.

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.