Darren Young относно възможностите си

108

Дарън Янг-бившата суперзвезда на WWE, който стана известен след като той отиде на обществеността с неговата ориентация. Той мечтае да стане топ-рестлером човек, но не му се получи. Той все още тъжи, че той се провали, и няма да постигнат мечтите си.

Darren Young е издаден в WWE през 2017 година. Той спечели няколко титли в своето време с WWE. Дарън Янг се обърна към борба Инк. за неговото освобождаване. Той отговори, че съм горд, че работи за WWE Винс Макмэхон и благодари за възможността.

Но едно нещо мога да кажа за Винс Макмен, че той ми даде шанс, с WWE, за да живеят моите мечти. Той ми даде възможност да участват в важна участъка линия, която ставаше над тълпата. Просто нещастни хора, които работят под него не е имало гърба ми. Аз не знам кой е, аз не искам да посочва с пръст към всеки

Айв са някои големи път с WWE, както вътре, така и извън ринга. Бях момче плакат за компания, когато става дума за общност на обслужващия персонал, защото аз наистина обичат да правят. Аз говоря през цялото време, за да не умре от история, когато казвате това. Така че няма никакви лоши чувства с WWE.

Ние може да видите Дарън Йънг ще се завърне в WWE за един ден, или той може да се прикачи към някой друг промоции за борба.

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.