Darren Young публично излиза

120

Darren Young е работил в WWE и е издаден през 2017 година. Той излезе на публично един път и той е първият професионален борец подписаха в голям напредък от борбата, за да направите това. Той стана известен факта, че. Той се обърна към борба Инк. за това, как в съблекалнята са реагирали, след като той излезе публично.

Живее в килера няма начин, за да живеят, защото там има толкова много в света, за да бъде част от него. И напълно да присъстват означава наистина притежават своята личност и се твърди, че вашият истински Аз. По този начин, има много причини, да излезе публично. Но една от причините, поради която напуснах, защото исках да бъде като всяка друга нормална двойка, аз исках да бъде привързан публично, като всяка друга нормална двойка. И аз съм просто уморен, и аз не мога да отида още по на 30 години да живеят така, както съм живял.

Така че, когато излезе много суперзвезди на WWE, като например Марк Хенри, някои от моите фаворити, Ранди Ортън, СМ Пънк, Биг Шоу на тези момчета взеха ме с любов. И той направи това много по-лесно за мен, за да ходят в съблекалнята и просто да се чувстваш удобно със себе си.

Йънг получи наградата Vanguard на фестивала в Маями засенчи филм. В eventtookplace на 28 април 2019.

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.