Drew Mcintyre от страна на Уолтър

47

В момента Drew Mcintyre е един от най-добрите таланти на WWE в момента. Първото му състезание в WWE не беше много сполучлив. Той напуска компанията през 2014 година и той се завръща в 2017 година. Drew Mcintyre е работил известно време на PPV на WWE NXT, който е. Там той развива напълно нова фен-база.

Извън рестлинга, той е работил за борба експозиция и се бият няколко добри бойци там. В тези дни, той често се използва в WWE и борба с някои от най-добрите рестлеров в WWE.

Още наскоро digital spy говори с Дрю Макинтайром за, може би, пред които са изправени шампион на WWE Великобритания Уолтър и че това би бил мач мечти.

Ако аз трябваше да взема съперник [от WWENXTUK], че може да бъде интересно за феновете да гледат ID кажа аз, и Уолтър, каза Mcintyre. Това може да бъде малко спектакъл за всички, за да гледате и сюжета е прост две големи момчета удари един на друг.

Той също така говори за NXT в обединеното кралство е стабилна Гал. Той предлага братя Coffey и Волфганг. Той заяви, че той следва своите сънародници.

Аз винаги държа под око gallus, каза Mcintyre. Взех Wolfgangs първият урок за борбата на 16 или 17 години.

Mcintyre е участвал в няколко много важни мача. Той също е бил част от щит: последния мач Глава щитове последния мач в WWE.

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.