Екстремна КОФА

719

Не остана много до края на първия сезон на КОФА, но едно е ясно – до края на месеца от предаването ще остане само „КО“ частта или иначе казано кеч обзора. Тази седмица на гости ще бъде Йордан Марков, с когото ще обсъдим всичко най-интересно от натоварения график на WWE – в неделя се проведе турнирът Extreme Rules, а след 10-тина дни предстои друг такъв – Money In The Bank.

Ще стартираме, разбира се, с Extreme Rules, където мачовете не бяха много, но пък със сигурност бяха с доста противоречив край. След това продължаваме с Raw и SmackDown (който все още не съм изгледал, но ще поправя тази грешка преди предаването) от тази седмица и случилото се там. Ще завършим с предстоящото PPV Money In The Bank и ще оставим по една прогноза за обявените мачове на турнира.

Слушайте КОФА-та в четвъртък от 18:30. Не забравяйте да се включвате с въпроси и мнения по темите, като пишете на скайп reakcia.net и в страницата на КОФА във Facebook. Ако сте изпуснали предните броеве на предаването, може да разберете за какво сме си говорили тук.

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.