Елиминационна клетка в днешната КОФА

1056

Кеч обзор и футболни анализи” се завръща днес в ефира на студентското радио “Реакция” в пълния си блясък – с най-интересните теми както от света на кеча, така и от футбола. Стартираме в 19:30 и сме чак до 22 с редица гости по разнообразните теми в днешния брой.

В кеч частта на КОФА ще гостуват Петко Хаджипенков и Александър Миланов (ако не го задържат в офиса). С тях ще си поговорим за един от най-продължителните мачове в историята на Raw (ако не и най-продължителният) и за руслото, в което е поел SmackDown в последно време. Накрая ще дадем и по една прогноза за мачовете, които са обявени дотук на турнира на червеното шоу Elimination Chamber 2018 (или No Escape, както се казва в Германия, тъй като там свързват елиминационните клетки с някои неприятни исторически събития).

Слушайте КОФА-та в четвъртък от 19:30. Не забравяйте да се включвате с въпроси и мнения по темите, като пишете на скайп reakcia.net и в страницата на КОФА във Facebook. Ако сте изпуснали предните броеве на предаването, може да разберете за какво сме си говорили тук.

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.