Гейл Ким Похвали Теса Бланшар

151

Гейл Ким-това влияние продуцент борба и според някои, тя е най-добрата жена-боец в света. При нея беше на 2 работи с WWE, и каза в последното си интервю, че тя не иска да се върне в WWE.

Гейл Ким я накара да се върне в ринга и започва вражда с Тессой Бланшар. На подкаст WINCLY, тя говори за Тессе Бланчард и дори я похвали. Тя заяви, че тя е твърде млад и неопытна, но хора като тя. Тя дори разказа за началото на кариерата си и как тя се появява по телевизията на възраст 25 години.

Аз мисля, че хората вече е впечатлен от Теса. Просто момичетата като цяло мисля, че наистина започват бавно един до друг. Аз не знам, ако това е задължително да се препънат на екрана, но аз забелязах това. Jordynne избухне в последно време в един тичат. Тя беше много впечатлен от гледна точка на разликата аз бях в състояние да видите в план, когато тя ходим на сингъл. Им харесва това, което виждам много, и то все по-добре и по-добре.

Тя е твърде млад. Много от тях просто е много млад сега. Аз съм, радвам се да видя, къде са те в този момент в кариерата си. Теса 24 години. Взех първия удар на 23. Не бях в телевизията, до 25.

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.