Дженифър Декер по ММА връщане на Алберто дел Рио

66

Дженифър Декър бивш модел и редица спортни предавания. Тя ще присъства на тегленето на Сроа или Нищо, който ще се проведе в Лас Вегас. В този момент тя се очаква с нетърпение, представляващи Combates Америка насърчаване на ВМА и говори борба Инк. за този.

Популяризирането му да се бори, че много от мексико и латинска америка на екстремисти тя има някои от най-добрите жени-бойци в света – каза Декър. Аз просто съм горд, че не само да работи за компания, която дава на жените тази платформа, но аз работя заедно с Алберто дел Рио, което е забавно, тъй като не съм работил с него, тъй като аз дълго се е бил в NXT.

Тя също ще се излъчват на събитието ММА. Алберто дел Рио ще присъстват на събитието телевизионен канал Univision. Декер посочи, че Рио е много готино с нея. Тя също така заяви, че Рио ще бъде да се пенсионират и да продължи кариерата си в ММА.

Той е нищо, но на хладно за мен. Аз съм сигурен, че има противоречиви мнения за Някой, които срещате в интернет, заяви Декер. Алберто Дел Riowill се пенсионира като боец в ММА. Така, те все още искате да докладвате, от кого ще се бият. Но всичко, което им да го чуе не пропусна бойното поле. Вие трябва да видите тази битка.

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.