Джерико коментира Стефани и желаната глоба

124

Крис Джерико-един от най-известните професионални борци на света. Той беше много известен рестлером WWE и един от най-добрите инди рестлеров на света. След напускане на WWE, той е работил за различни борцовских промоции и се бореше някои от най-добрите състезателки извън рестлинга.

Джерико е подписан от всички луксозни борба. Той получи най-добра оферта от живота си на тази фирма. Ето защо той не се върне в WWE, когато той получи оферта.

На раскроена радио, той разказа историята! Стефани Макмеън път исках Джерико трябва да бъде наказан за рязане на промо, че тя мислеше, че не е подходящ.

Аз правя моето промоции, типичен ток материал, свирки всякакви, Джерико припомня. Някакъв пич ме бие в очите – той ме удари силно. Мен това взбесило. И аз бях, като добре, добре, искате да се хвърлят в мен неща? Всички да вървят напред. Всички започват да хвърлят неща в мен – хайде. Какво имаш?Пурга тези светещи пръчки. Там трябва да е сто. Спомням си като нинджа, като Шугър Рей Леонард бокс ги отмени.

След шоуто, ми казаха, че Стефани [Макмеън] иска ми се оправи и тя иска аз да спира. Ами Stephanies не ми е шеф. Аз не ви давам, както–т, че Стефани иска – може да я каже, че. Обадих се на Винсу и намаляване на промо си телефонен секретар. [Каза], аз имам топлина там. Това е моята работа. Това е нещо, което им правя тук. В края на нощта, момче победи ме. А какъв е проблемът? Ще глоба и да спре да ме за получаване на топлина? Да го донесе на М-эрф-SPM.

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.