Джерико коментира какво е бунтар

101

Крис Джерико в момента всички елитни суперзвезда рестлинга. Той е един от най-популярните професионални борци на света. Той прекарва голяма част от кариерата си борба на WWE. Той дори се борят за WCW и той борба с едни от най-добрите рестлеров, че на Големите не е имало.

Той не е много известен в по-Големи, но тя е изключително успешна в WWE. Преди да се присъедини АУАКС, той е работил с профил на NJPW. Въпреки че в WWE, е да се присъединят към него, той се присъединява към АУАКС. АУАКС му предлага най-добрата сделка на своя живот.

На раскроена Радио, Джерико разказа за Винс Макмэхон и заяви, че той е бунтовник.

Той е чудесен човек, но той е шефа, каза Ерихон. Ако правите нещо, което той не харесва, той щеше да ви каже, а вие ще трябва да се плати цена. Той също уважава момчета, които имат същия дух той, който е за съответната гестационна възраст. Ако той не е бунтовник, не в WWE. Някой, който е готов да рискува. Някой, който ще сложи парите, където устата си мисля, че му хареса такова отношение. По всяко време, аз се върнах в него за точните причини, винаги спазват. И понякога погрешни причини, сме събрали да е аргумент, а ние ще обсъдим това.

Джерико ще се бори Кени Омега в Сроа първото събитие ППВ се нарича “ двойно или нищо.

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.