Дебютът на Джон Моксли в AEW

361

Дийн Эмброуз-това е бившата суперзвезда на WWE. Сега той е известен като Джон Моксли след като той си отиде в WWE. Много хора вярват, че Джон ще се появи в Сроа или нищо. Сроа двойно или нищо всички елитни битки на първата pay-per-view събития.

Той се появява, след като най-важното събитие двойно или нищо. В главното събитие, Крис Джерико и Кени Омега воюват помежду си. Джерико спечели този мач и сега ще бъде лицето на Адам страница на световното първенство АУАКС.

Тони Хан ток всички елитната президентска борба и той каза, че Джон е подписала много сделка с АУАКС.

Той е мулти-годишен договор, той ще бъде в постоянна оферта, Хан потвърди. Когато отидем в седмицата, той ще бъде пълен. Също като някои хора, особено когато е натоварен график, им е отворен, в него работят някакви международни и инди дата. Той е пълен-време у нас, в страната, по същество, той е нашият човек. Да, той ще направи някои международни и инди боклуци, но определено АУАКС член на борец.

След като [Моксли] от сделката, и искал да говори с хората, той дойде при мен, каза Хан. И аз бях наистина развълнуван, за да говоря с него, когато той е бил в състояние да говори с мен. Той е прекрасен, и аз съм наистина развълнуван, той е част от списъка ви.

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.