Кои “потеглиха” към КечМания 34 след Elimination Chamber?

1401

В края на изминалата седмица се проведе предпоследнияt турнир на WWE по пътя към КечМания 34 – Elimination Chamber 2018. Станахме свидетели на първия женски мач от този тип, първият мъжки с участието на 7 суперзвезди, а бе счупен и рекордът за най-много елиминации от един кечист в клетката. Всичко по-интересно от турнира ще коментираме днес в поредния брой на “Кеч обзор и футболни анализи”.

На гости в днешната КОФА ще бъде Елтимир Александров от Kech.bg. Освен случилото се на турнира, с него ще разискваме важни въпроси като “Има ли Джон Сина път към КечМания” и “Колко още души смятат да добавят Шейн МакМеън и Даниел Брайън към мача за титлата на WWE на Fastlane?”. Ще погледнем и към това, което се случи тази седмица на Raw и SmackDown.

Слушайте КОФА-та в четвъртък от 19:30. Не забравяйте да се включвате с въпроси и мнения по темите, като пишете на скайп reakcia.net и в страницата на КОФА във Facebook. Ако сте изпуснали предните броеве на предаването, може да разберете за какво сме си говорили тук.

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.