Konnan на интернет ТЕЛЕВИЗИЯ AEW

119

Всички елитни борба обезпечени неотдавна в интернет-телевизия TNT. Според няколко професионални рестлинг индустрия хора, това ще се отрази на цялата индустрия. Това е ефекта на големи професионални борцовских промоции, както и по-малки. Konnan е производител на НИП и той разказа за интернет Сроа ТЕЛЕВИЗИЯ на подкаст WINCLY. Той заяви, че НИП, най-вероятно ще се възползват от тази сделка, тъй като в WWE вече няма да бъде само в голямата насърчаване на борба в света.

Това е нещо, че съм говорил withPaul Heymanabout, когато бях в amps. В края на деня, вие получавате две от тези големи компании с големи джобове, и ти почти се превърна в системата на ферма за Голям от две, каза Konnan.

Той също така говори за това как НИП трябва работим усилено, за да запази таланта си. Най-известните рестлеры не по-малко акции, тъй като само те получават оферта от по-голям напредък. В WWE е известен наемат най-добрите борци на света, и те не оставят всеки добър борец за малки професионални борцовских промоции.

Идентифициране на таланти не е достатъчно. Вие също трябва да се развиват. Youve, за да ги мотивира и да им покаже, че е правилно и какво погрешно. Един вид тъжно понякога, когато сте направили цялата тежка работа, а идва някой и им предлага повече пари. Но това е пазар, заяви Konnan.

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.