Konnan за бъдещето на про-рестлинга след AEW

125

Konnan е производител на НИП. НИП-един от по-малките инди промоции. Той бе гост на подкаст WINCLY, където той разказа за всички елитни битките Онлайн ТЕЛЕВИЗИЯ и как това ще се отрази на цялата индустрия професионално рестлинга.

Той също така говори за бъдещето на индустрията професионално рестлинга след пристигането на всички елитни борба. Той каза:

Красивото си време, за да бъде в бизнес и кой знае, какво е бъдещето? Най-голямата ми надежда е в това, че все повече компании ще работят заедно в полза на индустрията, за радост на феновете и затова при момчетата има и други места на работа, заяви Konnan.

Аз работя с различни фирми, и аз се опитвам да бъдат свързващо звено, но всички такива параноики всички останали, само защото те не разговарят помежду си и се познават помежду си. Ако те знаеха, че този човек студени, а този човек-това е готино, те най-вероятно ще работят заедно. Това е параноя вече выпестованные в индустрията рестлинга. Наистина са важни за бизнес не се прави, и аз се надявам, че свършва един ден.

Всички елитни борба вече наемат някои от най-добрите инди-професионални борци. Те имат много пари, тъй като те са подкрепени с милиардер. Според множество доклади, в WWE се притеснява от пристигането на АУАКС.

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.