Kurt Angle за възможността за връщане на ринга

48

Кърт Енгъл е професионален легенда рестлинга. Той е един от малкото медалистов борба злато на работа в WWE. Той се бори за някои от най-добрите рестлеров в WWE, миналото и настоящето, и е около продължение на епохата отношение.

Той дори е работил извън рестлинга. В борбата на удара, ъгъла е един от изключителните таланти. Той дори се бореше Стинг в борбата експозиция в една точка.

За съжаление, възраст хвана-добре от него, и той просто не може да се бори така, както той е свикнал. Той е имал множество наранявания на врата и дори преодоля зависимостта си от болкоуспокояващи. За Борба Инк. той говори за възможността за връщане на ринга един ден, когато той не е официално излезе в пенсия. Да го попита, дали той някога ще се върне. Това той каза:

Не, но изглежда, че те винаги се връщат. Аз Michaelscome seenShawn обратно;Рик Flaircome обратно. Аз не планирам да се върне, но ifVince McMahonneeds мен, бих направил това в секунда, заяви ъгъл. Аз мисля, по дяволите, да ми се обади? Вероятно не. Аз мисля, че Винс повече се гордее с мен не като борец, а този, който поборол своите демони и се спряха точно за толкова дълго време. Той не иска да бъде този, който ще ме рецидив, защото той искаше да ме използва в мача и съм контузен и аз в крайна сметка приема на обезболяващи.

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.