Брок Леснар удължи договора си с WWE

105

Започна няколко от най-известните борци рестлинга, ангажирани MMA, в продължение на много години. Само няколко от тях спечели важни битки и да печели титли. ММА е много различно от професионално рестлинга, въпреки че някои от професионални техники за справяне могат да бъдат използвани в ММА. Не забравяйте, че професионалната борба има своя корен в борбата за улов на което е правилното бойни спортове.

Много известни в WWE борци любителски фонове борба. Тези борци често се справят добре, когато те започнат да се отдадете на ВМА. Това е така, защото те умеят да се бият наистина. Най-професионалната борба срещи възложени!

Brock Lesnar-един от най-успешните професионални борци на света. Той също е ММА боец. Всъщност, той е най-успешен боец ВМА, който също е професионален рестлером. Той е бивш шампион на UFC.

Lesnar е бил в Ассинибоии спортни вечеря знаменитост търг през април. По време на събитието той говори за това, защо той държи на договорите си с UFC и WWE къса. Той каза, че иска да скочи между две акции. Той може да направи това, ако го договорно къса!

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.