Мик Фоли събира 5000

169

5,000 $

Мик Фоли в Залата на славата на WWE и хардкорная легенда. Той е един от най-известните отставных професионални борци на света. Предложението беше направено Мик Фоли за тези, които са дарени $5000 до пръстена сестри Фонд Ашли Massaros дъщеря, Алекс. Ашли умира на 16 май. Тя е на 39 години и тя умряла, повесившись.

Гейл Ким,WWEHall Славата Тори Уилсън,Шели Мартинез и няколко други бившият WWE борци са създали GoFundMe за Алекс. Кампания на GoFundMe, за да помогне на Алекс да плати за своето образование. В WWE рестлеры, които са създали страница в GoFundMe и публикува видео, в което те си спомниха Массаро.

Чуруликане че Фоли пише за дарение от 5000 долара, се чете:

Ако сте жертва на $5000 за SquaredCircleSisters #фонд за жените с името на Ашли дъщеря, която е зле да лети или да отиде някъде в САЩ или Канада и гледам RAW борба или ппц …orAEWwith вас 10 приятели. Няма търг – ако пожертвуете 5k, аз ще дойда!

Повечето фенове рестлинга бих искал да гледам двубой с хардкорной легенда! Кампания вече е събрала $34,263 и има за цел да събере 100 000 долара. Промоцията стартира на 22 май, 2019.

Массаро е приятелски почти всички, зад кулисите, когато тя работи за WWE. Ето защо, толкова много хора я помнят.

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.