Мустафа Али знаеше за Lesnar печели мач на MITB

83

Според доклада, Мустафа Али знаеше, че Brock Lesnar ще спечели мъжки пари в мач от стълбите на Банката. Али беше един от участниците в MITB мача на хората. Този доклад идва към нас Дейв Мельтцер от борба Радио наблюдател.

Lesnar беше скрит, така че никой не знаеше за входа му. Служители мислеха, че Али ще бъде този, който ще спечели мача. По-рано бе съобщено, че Drew Mcintyre е избран, за да спечели.

Всички останали участници в MITB мача ми казаха, че Али да не спечели мача. Те разказаха, че един неочакван борец ще бъде този, който ще почука на Али стълбите. След това кечистът ще се изкачи по стълбата и да вземе куфарчето. Според Мельцера, Али ни разказа за Lesnar се появява и побеждава само преди началото на мача. Ортън бе видимо раздразнен след като го видях Lesnar ще спечели дело.

Lesnar ще се появи тази седмица на суровини в съответствие с графика. Той, най-вероятно, озвучит своите планове за обналичку в портфейла му. Според доклада, Brock Lesnar ще инкасиране в портфейла му в WWE супер събитие за демонтаж и мъмрене Сет Ролинс на WWE универсално име. Събитието ще се проведе в Джеда на 7 юни.

В WWE искаха Леснара и Роллинса, за да се бият в мач-реванше дори преди събитието Рестлмании 35.

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.