Новини за известната суперзвезда липсва на събитието Саудитска Арабия

99

Даниел Брайън, Кевин Оуенс,ZaynandAleister самите черни няма да бъде част от WWE супер събитие за обмен, която ще се проведе на 7 юни в Джеда, Саудитска Арабия.

По епизод на информационен бюлетин наблюдател рестлинг Дейв Мельтцер заяви, че черното не бе допусната да участва в събитието, заради неговите татуировки. Татуировки имат религиозен оттенък. Черно не говори за татуировки или събитие. Той каза следното през деня Звезда през 2017 година.

Аз наистина не се говори за значението на моята татуировка, но аз ще ви дам, че един, черно каза. Същество на гърба ми Лилит, в някои народни тя е първата жена, която някога се бунтуват срещу рая. По тази причина и има равенство, равенство за всеки, мъже и жени, което е най-важното нещо съществува.

Даниел Брайън няма да участват в събитието, тъй като не му харесва, като Саудитска Арабия обмисля хомосексуалисти. Той не е работил в последните събития в Саудитска Арабия, който е перлата в короната. Сэми Зайн също не се допускат до участие в събитието поради своя сирийски произход. Брайън смята, че това е расизъм и че той е много разстроен за това.

Самите липсата на Zayns беше обявено и WWE публикува следното изявление:

Борба ще прегръщане хората от всички слоеве на обществото, при спазване на местните обичаи и културни различия по целия свят.

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.