Звезда на NXT контузен

264

Johnny Gargano в момента е контузен. Той-втората половина на #занаяти. Този доклад идва към нас на информационен бюлетин наблюдател борба. Johnny Gargano е действащия шампион на NXT и според доклада, коляното травмировано.

За съжаление, ние много не знаем за вредата. Травма може да се случи някъде през март. За последен път сме виждали Джони да работят у дома си в шоуто на 8 Март. Дори и в близкото ограда в NXT, Джони не е работил, всичко, което е много. Той е бил част от екипа на няколко мача, но той не отива на физическата за по-длинней продължителност.

Дори ако той е контузен, доклади показват, че той ще може да поеме Адам Коул в случай на заснемане на NXT. Събитието ще се проведе на 1 юни в Бриджпорте, Кънектикът. В този момент, ние не знаем за неговия персонал, или че той ще направи след събитието.

Тази травма може да стане причина за това, защо на Джони в момента работи като продуцент. Той дори говори за това, че не бива да бъдем самонадеяни в профила си в Twitter. Той изрази желанието си да работи на различни роли в индустрията.

Той пише:

#1 убиец успех на спокойствие.

Особено когато става дума за това дело.. там има само толкова много различни страни и тънкостите, вие винаги можете да направите по-добре и да научи нещо ново.

Ще получа шанс да носят същата тази друга шапка! @WWENXT #JohnnyProducing? 🤔

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.