Последна КОФА за сезона

953

Ето, че дойде времето за края на сезона в „Кеч обзор и футболни анализи“. И докато футболните анализи от няколко седмици сме ги оставили на Петър Василев – Петела, време е да завършим кеч обзора подобаващо.

В днешния финален брой на КОФА на гости ще бъдат Александър Миланов, Борис Рачев, Петко Хаджипенков и Стефан Йорданов. Ще си говорим за всевъзможни теми от света на кеча – стартираме със ситуацията в WWE, като този път няма да коментираме случилото се през последната седмица, а ще обърнем внимание на цялостния продукт, който ни предлага в момента най-голямата кеч федерация в света. Ще си поговорим и за нещата случващи се извън нея – New Japan Pro Wrestling и Крис Джерико и ситуацията в Impact Wrestling. Ще направим и по няколко прогнози за това, което очакваме в близко бъдеще в WWE.

Слушайте КОФА-та в четвъртък от 19:30. Не забравяйте да се включвате с въпроси и мнения по темите, като пишете на скайп reakcia.net и в страницата на КОФА във Facebook. Ако сте изпуснали предните броеве на предаването, може да разберете за какво сме си говорили тук.

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.