Последна КОФА за сезона

1030

Този четвъртък ще се състои последния брой на „Кеч обзор и футболни анализи“ за първия сезон на предаването. Преди кечът да последва футбола и да излезе в отпуск от ефира на радио „Реакция“ за няколко месеца, ще се съберем за последно в студио 69, за да дискутираме най-интересните теми от развлекателния спорт в момента.

Гостите в студиото този път ще бъдат не един, не двама, а поне четирима (кои са те, ще разберете, ако слушате предаването), като ще бъде променен и форматът на шоуто – ще дискутираме само най-важното от изминалите Raw и SmackDown и ще се съсредоточим повече върху състоянието на отделните дивизии на WWE. Други теми в КОФА-та ще бъдат: ситуацията с Русев, 6-звездните мачове между Кени Омега и Казучика Окада, плановете на WWE до края на годината и т.н.

Слушайте КОФА-та в четвъртък от 18:30. Не забравяйте да се включвате с въпроси и мнения по темите, като пишете на скайп reakcia.net и в страницата на КОФА във Facebook. Ако сте изпуснали предните броеве на предаването, може да разберете за какво сме си говорили тук.

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.