Промени в ръководството на TNA + Ще идва ли Алберто?

273
TNA Alberto El Patron

Основателят на TNA Wrestling Джеф Джарет отново е начело на творческата комисия на компанията. PWInsider също докладва, че някои други имена от миналото, близки на Джарет, също са върнати на ключови позиции. Тези имена включват Скот Д’Амор, Дъч Мантел (известен като Зеб Колтър във WWE) и звездата Abyss, която също е получила роля в booking комисията. Джеръми Бораш и кечистът Rockstar Spud също имат влияние зад кулисите.

Мат Конуей, който дълги години беше в комисията, вече не работи за TNA Wrestling. От компанията продължават да търсят сценарист, чиято основна работа е да форматира сценариите и да ги подготви за продукция.

Друг интересен развой е, че в резултат на смяната на ръководството, TNA вече не изпитват интерес към една от най-големите независими звезди в момента, Алберто Ел Патрон (известен като Алберто Дел Рио). Подписването му вече не е приоритет след премахването на Джон Габурик от творческата комисия. Първоначалните планове били Алберто да участва на последните записи на Impact Wrestling, но в крайна сметка ходът бил отложен. Сега става ясно, че вероятността Алберто да се присъедини към ростъра на TNA е намаляла значително.

Алберто Ел Патрон продължава да прави участия из целия свят, като най-наскоро нашумя с гръмките си изказвания в шоутата на британската WhatCulture Pro Wrestling.

Източник: Gerweck.NET

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.