Причината WWE въведете име 24/7

57

Както се отбелязва в WWE обяви ново име за WWE титлата 24/7. Име, очевидно, за мрежата на САЩ, според доклад, направено борба Радио наблюдател.

Мрежа САЩ не са доволни от падането на сурови оценки. Рейтингите са намалели значително в третия час на шоуто. Мрежа иска да Винс Макмеън, за да се да реши проблема с третия час на шоуто, което в 10-11 вечерта час на шоуто. В продължение На много години, това е част от шоуто винаги е имал високи оценки, но това вече не е така.

Третият час е толкова лош тези дни, че повечето служители в WWE са осъзнали, че трябва да направи нещо, за да коригирате проблема, преди да стане много, много лошо.

В WWE се опитват да определят оценка, но това, което прави най суперзвезда на WWE от SmackDown ще се появи на RAW, за да привличат интереса на феновете. Това също, за да сте сигурни, че друг не стане средно на шоуто, като борба ще се движат шоу на Fox през октомври.

Съобщава, че много от мрежата служители САЩ изпращат в WWE много идеи за решаване на проблема. Източник разкри, че повечето идеи не са били добри, но Винс Макмеън трябваше да вземе една от идеите. Той реши да вземе 24/7 името, въведете го.

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.