РЭБы Харди в неудобно време Копито

67

РЭБы Харди каза на феновете си в „Туитър“ днес и говорихме за момент, който прави когато нещо я свива. Тя беше на червения килим, която е била част от 2019 WWE Залата на славата на церемонията. Тя, заедно със съпруга си Мат Харди, който в момента в WWE шампион на екипа тагове титли на отборните шампиони.

Тя публикува няколко туита, в които разказа своята история и историята е доста смешно. И интервюиращият се приближи до нея, за да зададете своите въпроси за братя Харди и нея. Той се обърна към Мэтту Издръжливи на въпроси и го попитал, защо той се обръща към жена си. Той попита Мат, ако той е влюбен в жена си, защото тя прилича на Джеф Харди, който Кольматирует реалния живот. Интервюиращия най-вероятно ще поиска Това, защото в онази нощ Рэбы Харди косата цветове лилаво и зелено.

Тя пише:

Така че сега нямам друг избор, освен да се усмихва, кивать чрез интервю с човек, който просто ме попита Дали съпругът ми е само привлече към мен, защото (може би ?!) косата ми напомни му за реалния живот на брат си кръв, тъй като преди 10 години.

За това тя заяви в следващите твитах, че тя никога няма да забравя този момент, и смята, че я Рестлмании момент. Тя също заяви, че никога не ще оцвети косата в лилаво или зелено, или да носят лилаво или зелено.

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.