Родос по сценарий акции в АУАКС

61

Всички елитни борба е професионален старта на борбата. Те наскоро обявиха, че сега те са част от TNT! Те ще се излъчва ги показват на TNT в най-гледаното време. АУАКС-това е втората пропаганда борба, за да осигурят сделка с един от най-добрите 25 кабелни мрежи на САЩ.

Служители АУАКС са в WarnerMedia презентация. Коди Роудс и Брэнди Родес казва aboutscripted промо с WrestlingNews.coand колко те ще бъдат част от АУАКС.

Когато става дума за акции, ако ние сме инвестирали сте, ние вече знаем собствения си глас, каза Коуди. Ние просто искаме да се постави гласът там повече хора да чуят. Има отлични треньори имаме, слаженный екип. Такива хора като Джим Рос, момчета, като Били Гън, куп момчета, не мога да се обадя. Имаме тези големи коллаборационисты, плюс всички нас, които иска да направи тази работа. Сътрудничество да, микроменеджмент не, сценария не, това е най-доброто.

Бяха честни, когато говорим, че искаме това да е много спортно ориентирани, Брэнди добавя. За да направите това, то трябва да бъде насочено към камбанарията на звънец, реалните мачове, по-малко драма и зад кулисите.

В WWE е критикуван в миналото за това, че не позволяват на своите бойци да пишат свои собствени акции. Изглежда, че АУАКС иска борци пишат свои акции и да ги използвате вашата креативност, за да популяризира себе си.

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.