Рик Fleur говори за Първи път след операцията

45

Рик Fleur-това 2 пъти в Залата на славата на WWE и се смята за един от най-добрите професионални борци на всички времена. Той е носител на няколко титли на световен шампион в кариерата си. Той дори беше борба през 2000 г. и има кариера, която продължи почти 3 десетилетия. Сега той вече не е активен борец и здравословни проблеми го удари трудно.

Рик Fleur е на няколко медицински плаши през последните няколко години. Той претърпя сърдечна операция в понеделник и той просто говори за първи път пред публика наскоро чрез своя сметка Instagram. Той пише:

В Naitch Дом!!! Благодаря На Всички, Невероятен Персонал, Както И Лекарите На Медицински Център Gwinnett Още Веднъж! Толкова Съм Благодарна За Всички Мои Близки, Приятели И Фенове За Цялата Любов. В Това Време В Моя Живот, Аз Никога Не Приемайте Това За Даденост. Аз Ще Се Върна И WOOOOOing В Най-Кратки Срокове!

Поради тази медицински плаши, по характер момчето не можеше да направи това в горещото Рик fleur, който ще се проведе в Лас Вегас в Starrcast вторият в този петък. Той претърпя сърдечна операция в понеделник.

Неговите лекари са му казали да не се вози в Лас Вегас. Сега, печено ще се проведе в друго време. Съпругата му Уенди Барлоу каза на феновете си, че операцията е преминала успешно и преди.

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.