Роад Догг на пълен работен ден в NXT

158

Наскоро в WWE е бил ударен от вълна звезди и длъжностни лица, иска да ги пуска. В WWE-това е най-голямата акция за противодействие на света и най-добрите хора от професионално рестлинга индустрия да работи за WWE. Ето защо е много трудно да се кача на върха на рестлинга.

Повечето служители и суперзвезди се чувстват пренебрегнати. Много суперзвезди на WWE, говори за това почти всеки ден в социалните мрежи. WWE е просто твърде голяма, за собственото си благо! В действителност, много известни indie рестлеры отказват да се присъединят към компанията, защото те смятат, че компанията може да съсипе кариерата си.

Това е една от причините, защо Коуди Роудс напуска WWE и отиде на формата всички елитни борба.

Беше съобщено, че пътят Догг напусна позицията си като съ-главен сценарист на SmackDown за пряка. Той е бивш член на дегенерация х и един от най-добрите писатели, че в момента в индустрията. Той също WWE Зала на славата.

Според PWInsider, Роад Догг сега работи на пълен работен ден в NXT. В WWE, не се говори за ролята си, но ние не знаем за него. Роад Догг също се появи на рестлинг-PC робот, който ще бъде излъчен в мрежата на WWE.

Докладите показват, че Пътищата Догг е бил разстроен от Винс Макмеън, като Винс внасяне на промени в сценария TV, ограничаване на неговото творчество.

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.