Романтика цари изпрати тежко Послание към Шейн Макмеън

40

Романтика цари един от най-трудните и най-последователни работни WWE. Той е в своето време, Винс Макмеън любим служител и дадоха голям тласък. Винс продължи да оказва натиск върху него, макар че той е бил първоначално отхвърлен от феновете. Романтика цари първоначално са успели, тъй като той не може да изрежете добро промо. Той се сражава най-добрите рестлеров WWE и дори да ги спечели, но все още не са приети от феновете.

Романтика цари поведе битка срещу левкемия и се завръща в WWE, след като прекара няколко месеца на рафта. Той в момента е един от най-популярните рестлеров WWE в света и много хора гледат на него.

В WWE ще се проведе WWE супер събитие за демонтаж в Саудитска Арабия. Това ще бъде голямо събитие PPV и няколко легендарни борци ще бъде част от събитието.

Бал поръчана в битка Шейн Макмеън по време на събитието. Шейн Макмеън не е пълен кечистът, но той си остава интересно, дори и след толкова много години. Управлява изпрати съобщение Шейн Макмеън в своя Туитър, като каза:

През всичките години сте прекарали около този случай, тези спортисти, това е животът и все още не са научили своя урок. Жестоко да отида където и да било в света, за да докаже, че това означава за мен…да ви удари в лицето-това е плюс. WWESSD #

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.