Романтика Цари На Преговори За Бърза Печалба

57

Романтика цари направи своето завръщане в WWE, след като прекарва дълго време на рафт. Той се бори с левкемия, и той да спечели битката. Въпреки, че той е бил дете на лицето фенове рестлинга не му хареса. Той не е бил прекрасен техническо борец, но може да работи с почти всяка седмица и не се наранят опонентите си.

Романтика цари се върна и отново щит. Щит воюва заедно, докато римският се пенсионира отново се превърна в съображение кечистът.

Романтика цари участва в WWE пари в банката събития. Той се бореше Илия и на практика приключи доста бързо. Елиас се опита да атакува цари зад кулисите преди мача. След мача Кати Кели говореше с Романа цари зад кулисите и го попитах за това, че той усети:

Това наистина не на всички, честно казано, цари каза. Аз бях готов да днешни мача, беше жилетка в кълчища, и всичко. Аз бях готов за рок-н-рол, да даде на „Хартфорд“ е чудесен мач, да им даде това, което те са платили. Като се има предвид, Айв били тук в продължение на дълго време, те създадена суперзвезда, това wouldve отлична възможност за такъв човек като Илия, за да бъде с мен на ринга и да се чувстват най-състезания изглежда, че шампионска битка изглежда. Но той е направил грешен избор и той е натиснал спусъка по-рано, така че аз го извади края. Така че аз стоя тук.

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.