Ронда Роси на WWE другари

74

Ronda Rousey е един от пионерите на женския ММА. Тя е част от първата в историята на UFC женски главното събитие. Ronda Rousey е почти неудержим в UFC. Тя представи или отстранен почти всяка жена, с която той се сблъсква. След спиране на Холи Холмс и Аманда Нуньеш, тя напусна UFC и започна кариерата си в WWE.

Роси е част от Рестлмании 35 важното събитие. Тя не се появява по телевизията WWE откакто Рестлмании 35, и съобщава, че тя никога не може да се върне в WWE.

По време на разговор с Меган Оливи, тя разказа за рестлинга другари и че тя е отегчена от него.

Но аз напълно се влюби в нея и всеки човек има. Аз чувствам, че аз наистина намерих много приятели за цял живот, че аз дори не очаквах, Роси призна. Това е нещо, мислех, че ще е малко отклонение, но това си отиде целият ми живот в продължение на една година.

Казват, никой не си отива, но ще видим. Те се опитват да направят детската сега, така ние ще го играя слух. Не ми липсват много дребни неща за него. Харесвам и момичета ще ритуали ще правим през деня, на малки удобства. Както се казва, късмет, добра работа. Си е забавно да се гледа и ми липсва в него. Но, с удоволствие почивка,на лечение.

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.