Семейство Уаят пребиха всички преди Royal Rumble

341

Снощният RAW бе последният преди първия турнир за 2016 година Royal Rumble. Ето как протече вечерта:

  • Шоуто бе открито от Световният шампион в тежка категория Роман Рейнс, който пожела на ринга да излезе Брок Леснар и да разчистят сметките си от миналата седмица. Вместо това, обаче, се появи Крис Джерико, който покани Рейнс и Леснар да гостуват по-късно в шоуто му Highlight Reel. На ринга се появиха също Шеймъс, Уейд Барет, Алберто дел Рио и българинът Александър Русев, като обявиха, че те също ще участват в Кралската битка за световната титла в тежка категория на турнира Royal Rumble. Това доведе до мач между Русев и Рейнс със специален съдия Джерико. Нашето момче загуби мача, но не и без помощта на Y2J.
  • Наталия победи Бри Бела чрез предаване
  • Вечерта продължи с отборен мач между трима от членовете на Семейство Уаят – Брей Уаят, Люк Харпър и Ерик Роуан срещу Буба Рей, Д-Вон Дъдли и Райбак. Победители в мача очаквано бяха Семейство Уаят.
  • Грамадата победи Хийт Слийтър. Хийт беше придружен от останалата част на Социалните аутсайдери – Адам Роуз, Къртис Ексъл и Бо Далас.
  • RAW продължи като на ринга излязоха Стефани МакМеън и Винс МакМеън, за да изтеглят жребия коя суперзвезда ще започне Кралската битка като участник №1. „Лотарията“ определи първият участник да бъде именно защитаващият световната титла в битката Роман Рейнс.
  • Беки Линч победи Тамина, а след мача се заяде с Рик Флеър, който придружаваше дъщеря си Шарлот
  • Следващият мач бе отборна битка между интерконтиненталният шампион Дийн Амброуз и луча дракона Калисто срещу Шеймъс и шампиона на САЩ Алберто дел Рио. Гост коментатор на мача бе Кевин Оуенс. Четиримата кечисти спретнаха майсторска битка, а победители станаха представителите на Лигата на нациите.
  • Отборният шампион от Новия ден Биг И Ленгстън победи Джей Усо. Преди това стана ясно, че на Royal Rumble Новия ден (с Кофи Кингстън и Ксейвиър Уудс) ще защитават отборните титли срещу носителите на награда Слами за отбор на годината Джей Усо и Джими Усо.
  • Носителят на награда Слами за дебют на годината Невил, Марк Хенри, Тайтъс О’Нийл и Р-Труф победиха Тайлър Брийз, Звезден прах (Коди Роудс), Виктор и Конър (The Ascension)
  • 259_RAW_01182016mm_1311-657098952След последния мач за вечерта започна и шоуто на Крис Джерико Highlight Reel. На ринга се появи Пол Хейман, който проведе дълга словесна битка с Y2J, след която на сцената дойдоха Брок Леснар и Роман Рейнс. Шампионът направи Копие на Леснар, а на арената излязоха дел Рио, Шеймъс, Русев и Барет. Лигата на нациите бе пометена от Леснар, а веднага след това той отнесе ново Копие от Рейнс. Изненадата на вечерта, обаче предстоеше. Брей Уаят, Люк Харпър, Браун Строуман и Ерик Роуан се качиха на ринга и пребиха всички на него, ясно заявявайки, че ще направят всичко възможно победителя от Кралската битка и нов шампион на федерацията да бъде водачът Брей Уаят.

P.S. от автора: Задава ли се разпадане на Семейство Уаят? Рано или късно на Royal Rumble ще трябва да застанат един срещу друг. Коментирайте тук или във Фейсбук!

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.