Стейси Ервин-младши отива в NXT

72

Стейси Ервин-младши е един от най-добрите предстоящи таланти в NXT. Сега той вече не е част от NXT, които, по негова сметка Instagram.

Това е вярно. Аз съм скъсал с WWE/NXT век Това беше трудно решение, но това е решение, което почувствах, беше точно за мен, – пише той.

Всичко започна в края на март. Някои доклади се приема, че Ервин иска в WWE, за да го освободи. Той се обърна в WWE, за да се освободи от него! Той мислеше, че той е получил мозъчно сътресение, Според доклад от сирени на квадрат кръг. В WWE Ервин исках отпроситься да се мисли, а не да се хвърлят в WWE. Някои NXT и хората вярват, че сега той е на 100% прави.

В изявление, Ервин се казва, че на човек му каза, че той е най-висок flying the wrestler в WWE, което е създало в своята история. Той е с много висока ефирно време и може да скочи много високо.

П. С. Някой ми каза, че съм бил най-висок листовка в историята на рестлинга (ефирно време / височина от платното). Ако някой може, моля, помогнете ми потвърди, че такъв удивителен факт за внуците си някой ден.

Той е бивш гимнастика, и той вече е започнал да се подигравам над нови проекти. WWE подписаха го през 2018 година и дебютира през септември. Първата му поява в телевизията е на 30 януари ограда.

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.