Ледения в ново реалити

126

WWE Зала на славата Каменна студ Стив Остин ще играе главната роля в собственото си риалити шоу. Шоуто ще се нарича точно Стив Остин и ще се излъчва в мрежата на САЩ. Това ще бъде седем епизода.

Първият му епизод ще бъде излъчен след RAW на 12 август, в понеделник. Беки Линч ще стане част от първия епизод. Пълен обявяване на даден по-долу:

Камък студен Стив Остин ново риалити шоуто излиза това лято в САЩ!

Днес мрежата на САЩ обяви пикап нагоре, Стив Остин, уникални интервюта на базата на серия организиран retiredWWElegend камък студен Стив Остин. Серия от седем половин час епизода и ще бъде излъчен в САЩ в понеделник в 11/10В след рестлинга в понеделник през нощта сурова, започвайки от 12-ти август!

Във всеки епизод, Остин и известни гости на истории за живота и кариерата в продължение на един-на-рода си индивидуален приключение в различни градове по цяла Америка. В този уникален формат на интервю, няма студиото, няма дивана и без пищови – просто време и малко по добрата стара американска удоволствие.

Гости-кънтри-певец и актьор, Трейс Адкинс, легенда НАСКАР на Дейл-младши, комедиант Габриел Иглесиас, WWE superstar Беки Линч, квотербек NFL Бейкър Мейфийлд, актьор и пенсиониран на морската пехота на САЩ офицер от запаса на Роб Риггл, и непрактично Жокери звезда Сал Вулкан.

Точно Стив Остин се присъединява Усас расте в нормален състав, който включва в себе си семейни документални филми комедия Chrisley знае най-добре, расте Chrisley и Radkes, ДВЕ ревюта Миз серия на IFA и Баззи се рестартира остров на изкушението и най-големият губещ.

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.