Купа на Brock Lesnar ще спечели MITB мач

44

Таз-бивш коментатор на WWE и бивш кечистът WWE. Той е един от най-строгите рестлеров WWE в съблекалнята. Наскоро Тазовском обсъдени Brock Lesnar и Lesnars връщане изненада. Lesnar е извършил своето връщане на пари в банката ППВ и се е поставил в MITB мача на хората. Той спечели този мач и сега държи парите си в банката портфейл.

Като фен на, таз призна, че му харесваше това, което виждах Lesnar ще се завърне. Въпреки това той е направил, че той не би искал да WWEs резервация, ако самият той беше конкурент.

Аз съм ок с Брок излиза и побеждава, но като бивш талант, аз не бих възразил, таза каза. Като гледам тези хора продават, като бивш работник, изпитва към него. Тези момчета просто отлетя си задник през цялото това време в този мач и поставя тялото си на линия, като всички тези нередности в тези б***б стълби. И един човек излезе в самия край и не трябва да проникна в пот и печели трик. Топлината си в съблекалнята

Lesnar-единственият кечистът WWE, който също е бивш шампион на UFC. Въпреки че някои шампиони на UFC се присъединява към WWE в миналото, никой от тях започва кариерата си като професионален кечистът. Lesnar не хареса закулиса повечето борци в WWE, тъй като те смятат, че в WWE му плаща много добре, дори ако той не работи толкова, колкото на пълно работно време борци се направи.

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.