Тони Кан коментира успеха на AEW

183

Всички елитни борба, наскоро проведе първата си някога услугата pay-per-преглед на събитията се нарича “ двойно или нищо. Някои от най-добрите инди рестлеров на света са били част от него. Всички елитни борба и е осигурил Интернет-ТЕЛЕВИЗИЯ TNT.

Тони Хан е настоящият президент на АУАКС и той говори с Джак Уайтхоллом на канал ITV битки в YouTube. Служители АУАКС заявиха, че компанията няма да работи, както и други организации за борба. Те ще работят като спортна организация, основана на визията на четири ЦПС на компанията. Те няма да бъдат стандартни спортни развлечения организации, че повечето професионални организации за борба. Борци ще запис и служители АУАКС заяви, че заглавията на действително ще бъде много по-значителни.

Ние имаме някои от най-добрите в пръстен изпълнители в света, но те също са едни от най-добрите герои, Хан каза. Коди Роудс и младостта си никога не е правил шоу по телевизията, но те са били в състояние да направят шоу 11000 души в покрайнините на Чикаго. Само на базата от уста на уста и чрез любовта си към борбата, те се разпространяват. Добри хора са донесени в шоуто са били едни от най-бясно, страстни любители на теб никога няма да види. Това беше вълнуващо, аз бях там, и това беше едно от най-добрите шоута, които някога Съм имал.

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.