Тони Хан за кеч феновете

55

Има много малко любителите на борба, които в действителност може да притежава или да създадете нова промоция реслинга. Борцовских промоции не е лесно да се създаде, и човек трябва да плати най-добрите борци на света много добре, за да ги наемат. Всички елитни битки на настоящия председател на Тони Хан. Шахийд Хан-милиардер и той в момента финансирането на АУАКС.

АУАКС наел Крис Джерико, Кени Омега, Коуди Роудс и младостта. Те са най-добрите инди рестлеров на света. Някои хора смятат, че АУАКС ще победи в WWE в някакъв момент, особено след като те са сключили сделка с телевизор с ТРОТИЛ. WWE е притеснявате за пристигането на АУАКС и се съобщава, че в WWE започна да блокира своите таланти.

Тони Хан говори за AEW с ITV борба на техния канал в YouTube. Той заяви, че самият той е фен на рестлинга и затова той е много свързан с АУАКС.

Аз не знам друг начин, и затова аз се включите в нещо, което ме интересува, – каза Хан. В случай на АУАКС имах тясно сътрудничество с изпълнителен вице-президент (Коуди, Кени, и млади долара), говорим всеки ден. Имаме един от най-активните групови чат, ние работим много тясно един до друг, това е много голям творчески и бизнес отношения.

Наскоро АУАКС ги проведе двойно или нищо събитие ППВ, която е имала огромен успех.

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.