Винс Макмеън на натоварения график на МФР

74

В последно време различни интервю, главен изпълнителен директор на WWE Винс Макмахона да говорим за много груб график за пътуване, което компанията предоставя на своите борци. Също така те разказаха за успешните компании на Уол Стрийт.

В WWE ще направим около 465 милиона долара годишно със своите нови сделки с Fox и NBCUniversal. Което, всъщност, не е най-добрата част от интервюто, въпреки че. Винс казва, всъщност е за WWEs пътуване график, в опит да се отърси от последните вълна от критики във връзка с него.

Който иска да отгулы могат отпроситься. Това е лесно, казал Макмеън. В допълнение към това, лесно се тъкат талант и история линия. Ако те ще получат ранен, ти си не е очаквал това. Или ако имат семейно дело. Нашите герои-реални хора с реални проблеми.

Неговите въртящи се ситуация, когато този талант ще работят в тези дати, че талантът ще работят в тези дати.

Джим Рос също е част от историята, и той каза:

Всяка компания, която е 52-седмици в годината на операцията трябва да се оцени времето, което си произведения талант, каза Рос. Можете да им дадете време, те трябва да не се затваря. Едно от удоволствията на закупуване на тази марка е, че никога не се повтаря. Винаги е на първия старт. И му живи. Ако махнем тези елементи, тя загуби малко от блясъка си.

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.