WWE Raw (20.03.17) – Приятен ден, Мик Фоли!

887
Приятен ден, Фоли!

Резултатите са от епизода на WWE Raw на 20 март 2017 г. от Barclays Center в Бруклин, Ню Йорк:

Мик Фоли открива Raw с публично прочитане на наредба от Властта (Трите Хикса и Стефани МакМеън), според която хардкор легендата е отстранена от екран. Фоли захвърля дадения си текст и изказва негодувание от начина, по който е третиран след всичките си години вярност към компанията. Микрофонът му е отрязан от Стефани МакМеън, която го обвинява в егоизъм, след което го УВОЛНЯВА. Докато Фоли се готви да напусне арената, Сами Зейн се появява с микрофон и застава на страната на ветерана. Зейн заявява, че никой няма смелостта да каже в лицето на Стефани, че греши в действията си. Въпреки съвета на Стефани, Зейн продължава да я критикува, след което се появява Самоа Джо! Стефани урежда мач между двамата.

 • Самоа Джо побеждава Сами Зейн чрез предаване.
  Оспорваният мач приключва с Coquina Clutch.

 

Мик Фоли се сбогува с кечистите зад кулисите, сред които Сезаро, Шеймъс и Бейли. Трите Хикса се появява и пожелава на Фоли „приятен ден“.

Лекар прави публично изявление, според което Сет Ролинс няма да може да бъде на WrestleMania след бруталния побой от миналата седмица. В противен случай кечистът би рискувал сериозни здравословни проблеми.

 

 • Шарлът побеждава Дейна Брук чрез туш.
  Шарлът печели след Ритник със засилка.

 

Бейли казва в лицето на Стефани, че злоупотребява с властта си. В отговор на обвинението Стефани й урежда мач с Ная Джакс, като ако Ная спечели ще се присъедини към мача за Женската титла на WrestleMania.

Шампионът на САЩ Крис Джерико провежда издание на рубриката си „The Highlight Reel“, в което гост е „истинският Кевин Оуенс„. Джерико показва снимка на Оуенс на 16-годишна възраст, на която носи тениска на Y2J и имитира известната поза на ветерана. Джерико разкрива и Туийт от 2014 г., в който Оуенс го моли за съвет след подписването си с WWE. След промо за предстоящия им мач на WrestleMania, Оуенс е на косъм от това да бъде добавен към „Списъка на Джерико“. В този момент излиза Самоа Джо и му отнема вниманието, а Оуенс напада бившия си партньор в гърба. Оуенс го довършва с Бомба, след което разкъсва списъка му и изплюва част от него върху създателя му.

 

 • Брайън Кендрик побеждава Ти Джей Пъркинс чрез туш.
  След краткия мач, Кендрик вади от джоба си паспорта на Акира Тозауа, на който е попаднал зад кулисите. Според думите на Кендрик, това е причината Тозауа в момента да не е в страната.

Стефани МакМеън информира Сезаро и Шеймъс, че ще бъдат премахнати от мача за Отборните титли на WrestleMania, ако изгубят хандикап мача си тази вечер срещу Люк Галоус, Карл Андерсън, Ензо Аморе и Големия Кас.

 • Мач без дисквалификации: Ная Джакс побеждава Бейли чрез туш.
  Джакс тушира Бейли след Samoan Drop и си осигурява място в мача за Женската титла на WrestleMania.

Майкъл Коул провежда интервю с Трите Хикса на ринга. Играта заявява, че не носи вина за случилото се с Ролинс и за съдбата му са отговори единствено той и феновете му, които са го окуражавали през годините. Трите Хикса казва, че е „приключил“ със Сет Ролинс. Няколко мига по-късно, Кралят на кралете сменя тона и налива масло в огъня, като предизвиква Ролинс да се появи на WrestleMania, а мачът им да бъде без дисквалификации.

 • Хандикап мач: Сезаро и Шеймъс побеждават Големия Кас, Ензо Аморе, Карл Андерсън и Люк Галоус чрез туш.
  Галоус и Андерсън пребиват Ензо и Кас преди мача. В резултат Кас атакува Галоус и разконцентрира Андерсън, позволявайки на Шеймъс да вземе бърза победа.
 • Остин Ейрис побеждава Тони Нийс чрез туш.
  Ейрис печели с Въртелив лакът. След мача има конфронтация между Ейрис и Шампиона в лека категория Невил. Двамата ще се срещнат на ринга на WrestleMania.
 • Брон Строуман vs. Роман Рейнс завършва без победител.
  Рейнс се приготвя за Копие, когато е прекъснат от гонга на Гробаря! След напрегната размяна на погледи с Рейнс, Гробаря забожда Задушаващо тръшване на Строуман. Когато се обръща става жертва на Копието на Рейнс, който си тръгва победоносно, докато Мъртвецът го изпраща със смразяващ поглед.

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.