WWE Raw (27.03.17) – Гробаря хаква Raw

1118
Гробаря и Роман Рейнс

Резултатите са от епизода на WWE Raw на 27 март 2017 г. от Wells Fargo Center във Филаделфия, Пенсилвания:

Шампионката на Raw Бейли надъхва тълпата за WrestleMania. Шарлът Флеър я прекъсва и я обвинява, че помощта на Саша Банкс е единствената причина Бейли все още да е шампион. Саша излиза, а след това и последният претендент за женската титла на WrestleMania, Ная Джакс. Когато Шарлът заявява, че Саша само се прави на приятелка на Бейли, четирите се сбиват. Насроченият отборен мач започва.

 • Саша Банкс и Шампионката на Raw Бейли побеждават Шарлът Флеър и Ная Джакс чрез туш.
  Бейли взима победата, след като забожда финишъра си Bayley-to-Belly върху Шарлът и я тушира. Ная Джакс напада победителките в гръб, след което поваля Шарлът и позира с титлата, изпращайки ясно послание за WrestleMania.

Сами Зейн коментира отстраняването на Мик Фоли от миналата седмица, след което посвещава участието си в Кралската битка „Андре Гиганта“ на него. Стефани МакМеън го информира, че мястото му в Кралската битка не е гарантирано. За да участва в мача на WrestleMania трябва да победи Кевин Оуенс тази вечер в мач без дисквалификации.

 • Остин Ейрис побеждава Ноам Дар чрез предаване.
  Шампионът в лека категория Невил, който ще защитава титлата си срещу Дар на WrestleMania, наблюдава мача от коментаторската маса.

Трите Хикса и Сет Ролинс, все още с патерица, сядат на маса, за да подпишат договор за мача без дисквалификации на WrestleMania. Трите Хикса пита Ролинс защо е захвърлил възможността да бъде най-голямата звезда и да осигури най-добрия възможен живот за семейството си. Ролинс заявява, че е мислил много по време на рехабилитацията и е заключил, че е изгубил всички приятелски връзки в опитите си да бъде дясната ръка на бившия си ментор. На WrestleMania. Двамата се сбиват и Ролинс, макар с болно коляно, успява да избегне Педигри и да изхвърли бившия си ментор от ринга.

 • Мач с изхвърляне над горното въже: Без победител.
  Грамадата елиминира Джиндър Махал, Бо Далас и Сияещите звезди, след което Къртис Аксъл, Голдъст и R-Truth се притичват на помощ на елиминираните, за да изхвърлят Грамадата над горното въже. Ветеранът се връща на ринга и поваля всичките един по един, след което се появява Брон Строуман. Гигантите влизат в напрегната конфронтация, а Строуман заявява, че няма да задоволи желанието на феновете и ще трябва да изчакат до WrestleMania, за да го видят в действие.

Отборните шампиони Карл Андерсън и Люк Галоус нападат Сезаро и Шеймъс зад кулисите и ги пребиват със стълба.

 • Шампионът в лека категория Невил побеждава „Джентълмена“ Джак Галагър чрез предаване.
  Невил довършва Галагър със Суперплекс, след което го кара да се предаде с Пръстените на Сатурн.

Роман Рейнс дърпа промо, в което повтаря, че WWE вече е „неговият двор“. На екрана се появява видео от Гробаря, в което копае гроба на Рейнс. Мъртвецът след това се появява на ринга и заявява в лицето на Рейнс, че на WrestleMania ще „почива в мир“.

Големият Кас и Ензо Аморе се забавляват на микрофона. Прекъснати са от Галоус и Андерсън, но шампионите на своя страна са атакувани със стълба от Сезаро и Шеймъс. Трите отбора се сбиват.

 • Мач без дисквалификации: Сами Зейн побеждава Кевин Оуенс чрез туш.
  Мачът се развива из цялата арена, в действието влизат и стоманените стъпала. Самоа Джо се появява, за да се намеси на страната на Оуенс, но силите са изравнени от Крис Джерико. Намесата му разконцентрира Оуенс и Зейн го обръща за туш, с което гарантира мястото си в Кралската битка „Андре Гиганта“. Джерико пребива Оуенс със стол, след което обявява, че бившият му най-добър приятел вече е част от „списъка“ му!

Брок Леснар и Пол Хейман излизат на ринга. Хейман дърпа промо в името на клиента си, след което се появява Вселенският шампион Голдбърг и заявява, че феновете не са тук за да ги слушат, а за да гледат бой. Голдбърг забожда Копие на Леснар извън ринга. На края на шоуто Хейман проверява състоянието на Леснар, а Голдбърг позира с титлата си.

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.