WWE Звезда се обяви за шампион

120

Умен борба звезди използват социалните медии за насърчаване на себе си. Те правят това, за да продават своите битки и социални медии войната понякога са част от историята линия. Беки Линч-това е пример за WWE звезда, която използва Twitter, за да получите славата. Тя все още се бори с други рестлерами в социалните мрежи. Фенове, изглежда, имат много интересни неща в тези войни, и че помага на борците за продажба на билети.

В WWE предпочита настоява борци, че те мислят, може да им помогне да печелите повече пари. Проблемът е, че повечето борци не знаете как да изрежете добри акции, дори и ако те са много талантливи в пръстен. Затова те никога не се блъсна в WWE.

Наскоро Седрик Александър заявява за себе си, най шампион на WWE събитие. Изглежда, че superstar не може да чака в WWE, за да стане шампион. На официалния си профил в Twitter той написа:

Аз просто ще отида напред и да обяви себе си WWEMain EventChampion. ОК? Ок, супер.

Джентълмен Джак Галахър е написал следното в отговор на това е:

Аз съм сигурен, че сме опитвали до лоши резултати.

След това Майк Kanellis продължих да му напомня за историята на имената. Зак Райдър, в никакъв случай Хосе, andTyler Бриз бивш WWE шампион на главното събитие и Майк му напомнят за това. ТиДжей Пъркинс дори заяви, че име-това е името на Стиляги. Някои от феновете казват, че той трябва да бъде Интерконтинентальный шампион, а не да мисля за получаване на това звание.

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.