WWE искат феновете да номинират Брет Харт

119

В WWE иска да Брет Харт трябва да бъде Почитана в Canadas Алея на Славата. Алеята на Славата в процеса на номинацията. Това ще 2019 места. В WWEs Пълен обявяване на даден по-долу:

От 2019 номинация, времето не може да бъде по-съвършен, за да помогне на WWE Зала на славата Брет убиец Харт ще заеме своето заслужено място в Каньядас Алея на Славата.

Докато го постигне в спортно-развлекателния свят навиване, Харт споделя връзката с великия Бял Север, който действа на толкова високо ниво на звука. Петкратен шампион на WWE Royal Rumblewinner и двукратен WWE Зала на славата семейни корени, здраво засадени в Калгари, Алберта, Канада. Баща му, Стю Харт носи отговорност за легендарния семейство Харт тъмница, която обучавала на някои от най-технически надарен суперзвезди, някога стъпи вътре в пръстена.

Тъй като сърцето (или Hart) и душата на родната земя, Харт е непреходно наследство, което дори доведе до екипа на Западна хокейна лига Хитмен Калгари е кръстен в чест на икони в пръстен. Освен елени работа в ринга, си легенда беше подсилен и от неговата човечност, тъй като той е представител на март програма за възстановяване на Пятаков Каньядас ход на Канада.

С канадската Алея на Славата в чест на известни личности, които въплъщават в себе си благодатният дух на Канада, които са по-чест, отколкото най-доброто, което има, най-доброто, което е и най-доброто, което някога ще бъде?

Тук можете да зададете съвършенството на изпълнение за място на Каньядас Алея на Славата!

Продължи да четеш… Източник: Wrestling World

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.